yıldızlar geçidi amsterdam filminden bir fragman daha

yıldızlar geçidi amsterdam filminden bir fragman daha


kadroda bir biz eksiğiz


American Hustle, Silver Linings Playbook ve The Fighter gibi filmlerle beş Oscar ödülünü teğet geçen usta yönetmen David O. Russell’ın yıldız üstüne yıldız yağdırdığı yeni filmi Amsterdam‘dan bir fragman daha paylaşıldı.

Yıllar içinde arkadaşlıklarını pekiştiren bir asker, bir avukat ve bir hemşirenin bir cinayetle suçlanması ve bu cinayetin arkasındaki sır perdesini aralamaya çalışmalarının etrafında şekillenen Amsterdam, sinema camiasının ilgisini konusundan çok oyuncu kadrosuyla çekmeyi başarıyor. Ağzımızı açık bırakan kadroyu saymadan önce nefesinizi tutmanızı öneriyoruz: Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Alessandro Nivola, Andrea Riseborough, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Matthias Schoenaerts, Michael Shannon, Mike Myers, Taylor Swift, Zoe Saldaña, Rami Malek ve Robert De Niro.

Hikayesi 1930’lu yıllarda geçen Amsterdam‘ın senaryosunda da yine David O. Russell kalem oynatıyor. Filmin vizyon tarihi 7 Ekim. Bir dakika uzunluğundaki yeni fragmanı izlemek isterseniz aşağı alabiliriz.