+18’i bol animasyon filmi sausage party’nin yolu televizyona düşüyor

+18’i bol animasyon filmi sausage party’nin yolu televizyona düşüyor


sausage party: foodtopia


Superbad, Pineapple Express ve This Is The End gibi beyaz perde yapımlarının yanı sıra Preacher, The Boys, Pam & Tammy ve Invincible gibi televizyon işleriyle de sık sık andığımız iki kafadar Seth Rogen ile Evan Goldberg‘in 2016 yapımı kafası güzel animasyon filmi Sausage Party, uzun zamandır beklenen devam filmine kavuşamasa da bir başka güzel haberle konu başlığımız oluyor. Sausage Party, tamamen aynı ekipten oluşan bir yapımcı ve seslendirmen kadrosuyla dizi oluyor.

Patateslerin, sosislerin, donutların ve bilimum yiyeceklerin küfür kıyamet diyaloglarla birbirine giriştiği ve bol bol seviştiği (evet, seviştiği) Sausage Party, içerdiği +18 öğelerle son yılların en dikkat çeken animasyon filmlerinden birine dönüşmüştü. Sausage Party: Foodtopia adıyla sekiz bölümlük bir diziye uyarlanması planlanan animasyon serisinde de bu +18 öğelerden yine bol bol göreceğiz. Will Forte, Sam Richardson, Natasha Rothwell ve Yassir Lester gibi isimler, orijinal filmin seslendirme kadrosunda yer alan Kristen Wiig, Michael Cera, David Krumholtz ve Edward Norton ile beraber dizinin seslendirme kadrosunda yer alacaklar. Filmin senaristleri Ariel Shaffir ve Kyle Hunter da Seth Rogen ile Evan Goldberg ile projede dirsek teması halinde olacak.

Bizzat Seth Rogen‘ın Twitter hesabından yaptığı duyuruya göre Sausage Party: Foodtopia, 2024 yılı içerisinde yayında olacak. Diziye ev sahipliği yapacak platform ise Amazon Prime Video.