90’ların britpop rüzgarı çarşamba akşamı travis ile zorlu psm’de esecek

90’ların britpop rüzgarı çarşamba akşamı travis ile zorlu psm’de esecek


seni kaçırana aşk olsun mu travis?


Temel Brittanica sözlüğünde soft rock başlığının altında kapı gibi karşımıza Glasgow merkezli efsane grup Travis, dört yıl aradan sonra Zorlu PSM vesilesiyle tekrar İstanbul’a geliyor. Biletler için öncelikle BURAYA alalım.

Son olarak 2020 yılında 10 Songs isimli dokuzuncu stüdyo albümüyle karşımıza çıkan Fran Healy öncülüğündeki Travis, Radiohead‘in gizli üyesi Nigel Godrich prodüktörlüğünde kaydedilen, zamanının liste canavarı albümü The Invisible Band‘in 20. yılı kapsamında The Invisible Band In Concert plus The Classic Hits turnesine tam gaz devam ediyor şu sıralar. İşbu nefis turnenin sıradaki ayağı 19 Ekim Çarşamba akşamı Zorlu PSM ile İstanbul olacak. Britpop efsanesi grubun Sing, Side ve Flowers In The Window gibi klasiklerine de ev sahipliği yapan The Invisible Band’in tamamını İstanbullu müzikseverler olarak muhtemelen ilk defa canlı canlı dinleme fırsatı bulacağız. Turne adından da anlaşılacağı üzere Why Does It Always Rain On Me?, Closer, Driftwood ve Writing To Reach You gibi hit üstüne hit olmayı başaran Travis şarkıları da bu aşırı özel gecede canlı canlı dinleyeceğimiz şarkılar arasında yer alacak.

Birleşik Krallık listelerinde 4 hafta boyunca zirvedeki yerini koruyan, üstüne bir de bu başarısını 4 adet Platinum ile tasdikleyen dört dörtlük albüm The Invisible Band‘in full + full paket canlı dinleme fırsatı bize kalırsa bu topraklarda senenin kaçırılmaması gereken müzik olaylarından biri. Kaçırmamanız için başvurmanız gereken adres ise tam olarak BURASI. Çarşamba akşamı Travis ve The Invisible Band için ordasın, ordayım, ordayız!