cyberpunk 2077’ın devam oyunu duyuruldu

cyberpunk 2077’ın devam oyunu duyuruldu


bu sefer olacak mı?


Oyun dünyasına The Witcher 3: Wild Hunt gibi bir başyapıtı kazandıran CD Projekt Red‘in merakla beklenen ancak hayal kırıklığıyla karşılanan son oyunu Cyberpunk 2077‘ın devam oyunu için çalışmaların başladığı bizzat CD Projekt Red tarafından duyuruldu.

Yakın gelecekte Night City adında neon ışıkların bol olduğu, insanların uzuvlarını ve organlarını mekanik olanlarla istedikleri gibi değiştirebildiği tipik bir distopik cyberpunk şehirinde geçen Cyberpunk 2077, sonu gelmeyen bug’ları ve rol yapma öğelerinin eksikliği sebebiyle bekleneni karşılayamamış, üstüne bir de eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Şu sıralar Netflix’in taze anime serisi Cyberpunk 2077: Edgerunners ile oyun dünyasının dikkatini tekrar çeken Cyberpunk 2077’ın müstakbel devam oyununa dair şimdilik bir detay bulunmuyor. CD Projekt Red’in Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Project Orion kod adıyla duyurulan oyun, bizi tekrar bu karanlık geleceğe taşıyacak.

Multiplayer öğelere de yer verileceği konuşulan devam oyunu, Cyberpunk 2077 markasının adını temize çıkaracak mı, ilerleyen günlerde öğreneceğiz.