dark yaratıcılarının aklımızla oynayacağı yeni dizisi 1899’dan bir fragman daha

dark yaratıcılarının aklımızla oynayacağı yeni dizisi 1899’dan bir fragman daha


gel artık 17 kasım


Zaman paradoksu içinde hapsolan karakterlerin yaşadığı enteresan olaylar örgüsüyle kafaları allak bullak eden Almanya yapımı Dark‘ın yaratıcılarının yine beyin yakma garantili yeni Netflix dizisi 1899‘dan bir fragman daha paylaşıldı.

19. yüzyılın sonunda bir göçmen gemisiyle Londra’dan batıya doğru yola çıkıp New York’a giden yolcuların her birinin ilginç hikayeleri etrafında dolaşacak 1899’da Avrupa’nın farklı noktalarından yeni bir hayata başlama umuduyla bu gemiye binen insanların okyanusun ortasında başıboş bırakılmış halde başka bir göçmen gemisiyle karşılaşmaları, yolculuğun kırılma noktası olacak. Dizinin başında yine Dark’ta olduğu gibi Baran bo Odar ile Jantje Friese ikilisi duruyor. Daha evvel Deadline’a röportaj veren ikili, 1899’nın Dark gibi görünse de daha farklı bir yol izleyeceğini şu sözlerle belirtmişti: “Kendimizi tekrarlamak istemiyoruz, bunu yapmak hiç hoşumuza gitmez. Fakat 1899, izleyiciler için çözmesi eğlenceli bir bulmaca gibi olacak.”

1899’nın sekiz bölümlük ilk sezonunun tüm bölümlerinde bo Odar kamera arkasına geçmiş. Dark’tan birkaç tanıdık simanın da bulunduğu oyuncu kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor: Emily Beecham, Andreas Pietschmann, Maciej Musial, Anton Lesser, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão ve Isabella Wei.

İlk sezonunu merakla beklediğimiz 1899, 17 Kasım tarihinde Netflix kütüphanesinde yerini alacak. Yeni fragman için buyursunlar.