dune: part two’nun vizyon tarihi değişti

dune: part two’nun vizyon tarihi değişti


iki hafta erken izleyeceğiz


İlk filmin tadı hala damağımızdayken devam filmine yaklaştıkça heyecanımızı günden güne daha da körükleyen Dune: Part Two‘dan güzel bir haberimiz var. Filmin vizyon tarihi iki hafta öne çekildi.

Halihazırda yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuna daha da fazla yıldız ekleyen Dune: Part Two’nun vizyon tarihi ilk olarak 20 Ekim 2023 olarak açıklanmış, ilerleyen aylarda ise 17 Kasım 2023 olarak güncellenmeşti. Bugün gelen haber ise filmin güncel vizyon tarihinin 3 Kasım 2023 olarak göründüğünü işaret ediyor.

Dune külliyatının ilk kitabının ikinci yarısını işleyecek Dune: Part Two’nun oyuncu kadrosunda ilk filmde de yer alan Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya, Stellan Skarsgård, Javier Bardem ve Josh Brolin gibi isimlere ek olarak Léa Seydoux, Florence Pugh, Austin Butler ve Christopher Walken da bulunuyor. Denis Villeneuve’ün yine hem yönetmenliğini hem de senaryosunu üstlendiği Dune: Part Two’nun çekimleri şu sıralar devam ediyor.

Önümüzdeki bir seneyi Dune: Part Two‘yu beklemekle nasıl geçireceğiz, bilemiyoruz. Hepimize sabır diliyor ve ilk filmin muazzamlığını tekrar gözümüze sokan bir video ile sizi baş başa bırakıyoruz.