hans zimmer’in hayat hikayesi belgesel oluyor

hans zimmer’in hayat hikayesi belgesel oluyor


hans zimmer: hollywood rebel


İmza attığı sayısız soundtrack albümüyle hem sinemaseverlerin hem de müzikseverlerin gönlünde apayrı bir yere yerleşen usta besteci Hans Zimmer‘in hayatına ve kariyerine odaklanan bir belgeselin yolda olduğu duyuruldu.

BBC Two ekranlarında yayınlanacak 1 saat uzunluğundaki belgesel, Zimmer’in savaş sonrası Almanya’da başlayıp Hollywood’a kadar uzanan 40 senelik kariyerini ve bu süreçte yaşadıklarını merceğine alacak. Mevzubahis belgeselde Zimmer’in Hollywood adına imza attığı işlerinin yanı sıra Planet Earth II, Blue Planet II ve Frozen Planet II gibi BBC belgeselleri için hazırladığı müzikler de ele alınacak. Tüm bunların yanı sıra belgeselde ayrıca Ron Howard, Denis Villeneuve, Christopher Nolan, Jeffrey Katzenberg, Barry Levinson, James L Brooks, Gore Verbinski, Steve McQueen, Stephen Frears ve Tim Bevan gibi yönetmenlerle Zimmer’e dair yapılan röportajlara da yer verilecek.

Hans Zimmer: Hollywood Rebel adındaki merakla beklediğimiz belgesel için 16 Ekim tarihinde BBC Two‘da ekranlara kilitleniyoruz