henry cavill, the witcher’a veda ediyor

henry cavill, the witcher’a veda ediyor


yeni geralt'ımız liam hemsworth


Netflix‘in The Witcher‘ında iki sezon boyunca Geralt of Rivia rolünün altından hakkıyla kalkan ve 2023’te yayınlanacak üçüncü sezonda da bu rolü devam ettirmeye hazırlanan Henry Cavill, dizinin dördüncü sezonunda yer almayacağını duyurdu.

Bu duyuruyu Instagram hesabı üzerinden paylaşan Cavill’in diziden ayrılışının sebebine dair bir açıklama bulunmuyor. Ayrılığın sebebi ise oyuncunun Men of Steel, Batman v. Superman: Dawn of Justice ve Justice League gibi DC yapımlarında hayat verdiği Superman rolüne geri dönme ihtimali ile ilgili olduğu düşünülüyor. Geralt of Rivia rolü için Cavill’in bayrağı teslim ettiği oyuncu ise The Hunger Games serisinden tanıdığımız Liam Hemsworth‘ten başkası değil. 2023’te yayına girecek üçüncü The Witcher sezonunda Cavill’i Geralt rolünde bir kez daha izleyeceğiz. Dördüncü sezonda ise rolü Hemsworth devralacak.

CD Projekt Red imzalı oyun serisinin hayranları tarafından da çokça beğenilen dizideki bu değişim The Witcher‘ı ne kadar etkiler bilemiyoruz. Geralt karakteri Cavill’in kariyerinde kendisiyle özdeşleşen rollerden birine çoktan dönüştü bile. Hemsworth bu rolün altından kalkabilecek mi, ilerleyen yıllarda göreceğiz.