hormonu bol netflix animasyon serisi big mouth’un yeni sezonundan fragman

hormonu bol netflix animasyon serisi big mouth’un yeni sezonundan fragman


gel bakalım koca ağız


Yetişkinlere yönelik animasyon dizisi ekolünün günümüzdeki başarılı temsilcilerinden Big Mouth‘un altıncı sezonundan bir fragman paylaşıldı.

Jennifer Flackett, Nick Kroll ve Andrew Goldberg üçlüsünün yaratıcılığını üstlendiği Big Mouth, bu üçlünün ergenlik döneminde yaşadıkları komik ve bir o kadar utanç verici anıların sebep olduğu kabusları tüm açıklığı ve azgınlığıyla beş sezon boyunca bizlerle buluşturmuştu. Seride cinselliğe yavaş yavaş adım atan ergen karakterlerin kendilerine yol gösteren -bazen gösteremeyen- hayali yaratık arkadaşlarıyla beraber yaşadıkları cinsellik dolu maceraları aktarılıyor. Big Mouth’un çok sevilmesinin ardından bahsi geçen hayali yaratıkların gündelik yaşamlarına odaklanan Human Resources isimli spin-off dizisi de geçtiğimiz Mart ayında Netflix’te izleyicilerle buluşmuştu. İkinci sezon onayı kapan Human Resources’tan da yakın zamanda haber almamız olası.

Nick Kroll ile beraber John Mulaney, Maya Rudolph, Jason Mantzoukas, Jordan Peele, Fred Armisen, Jenny Slate ve Jessi Klein gibi isimlerin de seslendirme kadrosunda yer aldığı serinin yeni sezonunda son günlerde DM’den birilerine yürümesiyle gündeme gelen Adam Levine da bulunuyor.

Big Mouth‘un yeni sezonu 28 Ekim‘de yayında olacak. Fragman için aşağı alabiliriz.