marion cotillard ve vincent cassel’li yeni astérix and obélix filminden fragman gelmiştir

marion cotillard ve vincent cassel’li yeni astérix and obélix filminden fragman gelmiştir


ibrahimovic bile var


İlk olarak 1950’li yıllarda bir çizgi roman olarak hayatımıza giren, 2000’ler başında ise live-action filmleriyle daha da kültleşen Astérix and Obélix serisinin yeni filmi Astérix and Obélix: The Middle Kingdom‘dan bir adet fragman paylaşıldı.

Astérix rolü için Christian Clavier‘den bayrağı devralan Guillaume Canet‘nin bizzat yönetmenliğini ve senaristliğini de üstlendiği film, Çin İmparatoru Han Xuandi’nin kızı Prenses Fu Yi’nin Prens Deng Tsin Qin’den kaçışı ve Astérix ile Obélix’e sığınması etrafında şekillenecek. Filmin oyuncu kadrosu ise göz dolduran cinsten. Fransız sinemasının iki göz bebeği Marion Cotillard ile Vincent Cassel, Belçikalı genç pop yıldızı Angèle ve yeşil sahalardan tanıdığımız Zlatan Ibrahimovic, Astérix and Obélix: The Middle Kingdom’ın oyuncu kadrosunu oluşturan isimler arasında. Obélix rolünde Gérard Depardieu‘dan görevi teslim alan isim ise Gilles Lellouche.

Astérix and Obélix: The Middle Kingdom‘ın şimdilik net bir vizyon tarihi olmasa da filmin 2023 Şubat ayında gösterime gireceği kulağımıza gelen bilgiler arasında. Fragman için buyursunlar.