pawel pawlikowski’den joaquin phoenix ve rooney mara başrollü yeni bir film yolda

pawel pawlikowski’den joaquin phoenix ve rooney mara başrollü yeni bir film yolda


the island


Ida ve Cold War gibi filmleriyle ödüllerden ödül, övgülerden övgü beğenen Polonyalı yönetmen Pawel Pawlikowski, yeni uzun metraj filmi için kolları sıvadı. Yönetmenin yeni filminde başrol olacak isimler ise mevzubahis filme karşı bizi heyecanlandıran en büyük unsur gibi.

Şimdilik The Island adı ile anılan film, 1930’larda geçen kısmen gerçek bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyacak. Filmde modern dünyadan uzaklaşmaya karar verip ıssız bir adada kendi cennetlerini kurmaya çalışan ABD’li bir çift ile bu adaya yolu düşen milyoner bir kontesin arasındaki hem cinsel gerilimin hem de düz gerilimin yükselişini izleyeceğiz. ABD’li çifti daha önce 2018 yapımı Mary Magdalene‘de karşılıklı rol alan ve o tarihten beri Hollywoood’un gözde çiftlerinden birine dönüşen Joaquin Phoenix ve Rooney Mara ikilisi canlandıracak. Oyuncu kadrosunda yer alacak diğer isimler ise şimdilik belirsiz.

Yapımı henüz çok erken aşamada olan The Island‘a dair bilgilerimiz sınırlı. Projeden yakın zamanda daha fazla haber almayı umuyoruz.