servant’ın dördüncü sezonundan fragman var, dil altı haplarınızı unutmayın

servant’ın dördüncü sezonundan fragman var, dil altı haplarınızı unutmayın


13 ocak'ta zıplamaca


Signs, The Village ve The Sixth Sense gibi korkusu ve twist’i bol filmlerin yönetmeni M. Night Shyamalan‘ın Apple TV+ ile el ele verip dil altı hapı eşliğinde izlememizi tembihlediği dizisi Servant‘ın dördüncü ve final sezonundan ilk fragman geldi.

Bebeklerini trajik bir şekilde kaybeden Dorothy ve Sean çiftinin enteresan bir terapi yöntemi olarak düşmanımızın başına gelmesinlik, böyle tövbe estağfirullahlık korkunç suratlı oyuncak bir bebek sahiplenmesinin ve bu bebeğe bakması için Leanne isimli en az bebek kadar korkunç, suratsız bir bakıcı tutmalarının ardından gelişen olayları izlediğimiz Servant, üçüncü sezonuyla sene başında gerim gerim germe işlemini tam gaz devam ettirmişti. Dizinin yeni sezon fragmanında gördüğümüz kadarıyla bu gerilim kaldığı yerden devam ediyor.

Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Nell Tiger Free ile beraber Harry Potter serisinin havuç kafası Rupert Grint‘in başrollerini üstlendiği Servant’ın final sezonunda kamera arkasına geçen isimler Ishana Night Shyamalan, Carlo Mirabella-Davis, Dylan Holmes, Celine Held & Logan George, Kitty Green, Nimrod Antal, Veronika Franz & Severin Fiala ve tabii ki bizzat M. Night Shyamalan’dan oluşuyor.

Servant‘ın dördüncü ve final sezonu için 13 Ocak tarihini not edelim. Fragman için buyrunuz.