succession’ın yeni sezonundan tadımlık bir fragman geldi

succession’ın yeni sezonundan tadımlık bir fragman geldi


bahar ayları succession ayları


Geçtiğimiz sene tam da bu zamanlar yayınlanmaya başlayan üçüncü sezonu ile 25 Emmy adaylığı elde eden ve bu adaylıkların beşini ödüle çeviren Succession‘ın dördüncü sezonundan nihayet sevindiren haberler geldi. Dizinin yeni sezonu 2023’ün bahar aylarında HBO‘da ekranlara gelecek. Sezonun ilk fragmanı paylaşıldı bile.

Medya devi bir aile şirketinin Shakespeare-vâri çatışmalarına ve entrikalarına hem mizahıyla hem dramıyla odaklanan Succession, dördüncü sezon onayını üçüncü sezonun ilk bölümünün hemen ardından kapmıştı. Beşinci sezon içinse şimdilik bir gelişme yok. Dizinin senaristlerinden Georgia Pritchett, daha evvel yaptığı açıklamalarında Succession’ın beş sezondan daha uzun sürmeyeceğini belirtmiş olsa da Logan Roy’a hayat veren Brian Cox‘un geçtiğimiz günlerde The Times’a verdiği demeçte dizideki oyuncuların hiçbirinin sözleşmesinin yenilenmediğini açıklaması, önümüzdeki sezonun final sezonu olabileceği ihtimalini az da olsa güçlendiriyor. Tabii şimdilik bu konuları konuşmak için biraz erken gibi, önce bir dördüncü sezonu izlememiz lazım.

Yeni sezonda dizinin demirbaşları Brian Cox, Kieran Culkin, Jeremy Strong, Sarah Snook, Hiam Abbass, Nicholas Braun, Peter Fiedman ve Natalie Gold haricinde geride bıraktığımız sezonda diziye dahil olan Alexander Skarsgård ile Justin Kirk ve Stephen Root gibi oyuncular da rollerini canlandırmaya devam edecek.

Fragman için buyursunlar efendim.