yeni red hot chili peppers albümüne buyurmaz mıyız?

yeni red hot chili peppers albümüne buyurmaz mıyız?


return of the dream canteen


Nisan ayında yayınlanan Unlimited Love‘ın ardından arayı çok açmak istemeyen Red Hot Chili Peppers‘tan senenin ikinci albümü geldi. Return of the Dream Canteen adındaki yeni RHCP albümü, an itibarıyla yayında.

https://playtusu.com/wp-content/uploads/2022/07/Red-Hot-Chili-Peppers-Return-of-the-Dream-Canteen-yeni-album.webp

Tippa My Tongue ve Eddie isimlerinde iki tekliyle ısınma turları attığımız Return of the Dream Canteen’de biri bonus şarkı olmak üzere toplamda 18 parça bulunuyor. Duble albüm olarak paylaşılan uzun çalar, grubun Temmuz ayında albüm duyurusu beraberinde paylaştığı açık mektuba göre eski RHCP şarkılarının provası yapılırken yeni şarkılara evrilmesiyle oluşmuş. “Olduğumuz ve olma hayali kurduğumuz her şey.” şeklinde tanımlanan albümün prodüktörlüğünü Unlimited Love’da olduğu gibi yine Rick Rubin üstlenmiş.

Return of the Dream Canteen‘e Unlimited Love için yapılan PR’ın neredeyse çeyreği bile yapılmadı desek yanılmayız diye düşünüyoruz. Ancak dinlediğimiz kadarıyla albümün Unlimited Love’dan hiç de eksiği yok gibi; fazlası var bile diyebiliriz hatta. Hemen aşağıdan bir de siz dinleyin bakalım, belki bize hak verirsiniz.