alexander skarsgård’ın ilk yönetmenlik deneyiminde başrol florence pugh’nun

alexander skarsgård’ın ilk yönetmenlik deneyiminde başrol florence pugh’nun


the pack


İsveçli usta aktör Stellan Skarsgård‘ın veliahtlarından Alexander Skarsgård, ilk yönetmenlik deneyimi için kolları sıvadı.

Yakın zamanda The Northman ve Succession gibi yapımlarda da karşımıza çıkacan Skarsgård’ın kamera arkasına geçeceği The Pack isimli film, Alaska’nın yaban bölgesinde soyu tükenmekte olan kurtları kurtarmaya çalışan bir grup belgeselciye ve bu görevi yerine getirmelerinin ardından ortaya çıkan korkunç bir olaya odaklanacak. Rose Gilroy‘un senaryosunu kaleme aldığı filmde Skarsgård sadece yönetmen koltuğunda oturmakla kalmayıp oyuncu kadrosunda da karşımıza çıkacak. Şu sıralar Don’t Worry Darling ile andığımız ve yakın zamanda Oppenheimer ve Dune: Part Two gibi iki büyük çaplı yapımda izleyeceğimiz, aynı zamanda The Little Drummer Girl dizisinde Skarsgård’ın rol arkadaşı olan Florence Pugh, filmin başrollerinden biri olacak.

The Pack‘in oyuncu kadrosundan yeni isimlerin yakın zamanda duyurulması bekleniyor. Mart ayında çekimlerine başlanacak filmin gösterim tarihine dair şimdilik net bir bilgi yok.