beyoncé’nin renaissance üçlemesine dair yeni dedikodular var

beyoncé’nin renaissance üçlemesine dair yeni dedikodular var


biri akustik, diğeri jay-z'li


Altı yıllık aradan sonra Temmuz ayında dinleme fırsatı bulduğumuz ilk Beyoncé albümü RENAISSANCE‘ın bir üçlemenin ilk kısmı olduğundan haberdardık. İkinci ve üçüncü kısma dair Beyoncé cephesinden şimdiye dek herhangi bir açıklama yapılmamış olsa da bugün paylaşılan bir haber, üçlemenin devamına dair yeni ipuçları almamıza vesile oldu.

https://playtusu.com/wp-content/uploads/2022/07/beyonce-renaissance-yeni-album.jpg

Bu dedikodular ne kadar doğrudur bilemiyoruz ama kaynağı sağlam. New York Times yazarlarından Kyle Buchanan‘nın Twitter’da yaptığı bir paylaşıma göre RENAISSANCE’ın ikinci kısmı -yani act ii-, üçlemenin elektronik sound’larla dolu ilk kısmına tamamen zıt bir şekilde, akustik bir albüm olarak karşımıza çıkacak. Paylaşımda üçlemenin son kısmının sound’una dair bir bilgi verilmemiş ancak Buchanan’ın belirttiğine göre üçüncü kısım -yani act iii-, Beyoncé’nin eşi Jay-Z iş birliği ile kaydedilen bir albüm olacak. Bu dedikodu doğru ise 2018 çıkışlı EVERYTHING IS LOVE‘dan beri ilk defa bir Beyoncé & Jay-Z ortak albümü dinleme şansı bulacağız.

Beyoncé‘nin daha evvel “Bu üç kısımlık proje, pandemi süreci de dahil üç senelik bir zaman dilimi içinde kaydedildi. Durgun ve aynı zamanda en yaratıcı olduğum süreç.” açıklamalarını yaptığı üçlemenin devamı için çok beklemeyeceğimizi umuyoruz.