gary oldman emekli mi oluyor?

gary oldman emekli mi oluyor?


galiba


Darkest Hour, The Dark Night, Léon: The Professional, True Romance, Mank ve 80’ler başından beri daha say say bitmez birçok önemli yapımda rol alan veteran aktör Gary Oldman, geçtiğimiz gün gerçekleşen bir röportajda emekliliğe göz kırpan açıklamalarda bulundu.

2 Aralık’ta ikinci sezonu ekranlara gelecek Apple TV+ dizisi Slow Horses‘ta da karşımıza çıkan Oldman, diziye dair verdiği bir röportajda emekli olmayı düşündüğünü ve jubilesini Slow Horses’ta canlandırdığı Jackson Lamb karakteri ile yapmaktan onur duyacağını paylaştı. Oyunculuk dışındaki ilgilerine yoğunlaşmak istediğini belirten Oldman, durumla ilgili şu sözleri paylaşmış: “Çok başarılı bir kariyerim oldu ancak kariyerlerin de sonu var. Ayrıca oyunculuk dışında ilgimi çeken şeyler de var. Gençken her şeyi yapmaya vaktinizin olduğunu düşünürsünüz ancak yıllar geçiyor. Seneye 65 yaşıma gireceğim, 70’e bir şey kalmadı sayılır. 80 yaşımda hala oyunculuk yapmak istemiyorum.”

Oldman emekli olmaya karar verse bile muhtemelen kendisini birkaç sene daha izleme fırsatı bulacağız. Christopher Nolan‘ın önümüzdeki yaz vizyona girecek yıldızlar geçidi filmi Oppenheimer‘ın oyuncu kadrosunda da bulunan usta aktör, Apple TV+‘tan üçüncü ve dördüncü sezon onayları alan Slow Horses‘ta Jackson Lamb’i canlandırmaya bir süre daha devam edecek.