guy ritchie’nin the gentleman’ı netflix spin-off’una kavuşuyor

guy ritchie’nin the gentleman’ı netflix spin-off’una kavuşuyor


pat küt çat çut


Patlamalı çatlamalı, vuruşlu dövüşlü, aksiyonu bol filmlerin üstadı Guy Ritchie‘nin el emeği göz nuru 2019 yapımı gişe canavarı filmi The Gentlemen‘ın spin-off dizisi için çalışmalar başladı.

Londra’daki en büyük uyuştucu imparatorluğunun sahibi olan Mickey Pearson’ın kriminal dünyadan emekli olmak istemesi ile başlayan aksiyon dolu olaylar örgüsünü izlediğimiz The Gentlemen’da Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Jeremy Strong, Michelle Dockery, Hugh Grant ve Colin Farrell gibi yıldız isimler rol almıştı. Filmden yola çıkarak hazırlanan spin-off dizisinde bu oyuncuların yerini Divergent serisinden tanıdığımız Theo James, Breaking Bad ve Better Call Saul’un Gus Fring’i Giancarlo Esposito, Skins ile yıldızı parlayan Kaya Scodelario, aksiyon filmlerinin araran isimlerinden Vinnie Jones ile Joely Richardson, Daniel Ings, Alexis Rodney ve Peter Serafinowicz gibi isimler çıkacak karşımıza.

Netflix‘te yayınlanacak dizinin ilk iki bölümünün yönetmen koltuğunda bizzat Guy Ritchie oturacak. Ritchie, diziye idari yapımcı olarak da katkıda bulunacak ayrıca.