john wick spin-off filmi ballerina’da keanu reeves ve ian mchane’i de göreceğiz

john wick spin-off filmi ballerina’da keanu reeves ve ian mchane’i de göreceğiz


başrolde ana de armas


Adrenalin dozajı yüksek John Wick serisi Mart 2023’te vizyona girecek dördüncü filmi bir kenara, The Continental adında bir adet spin-off dizisi ve Ballerina isimli bir yan dizi ile evrenini genişletme yolunda. Bu iki yapım için de çalışmalar bir süredir devam ediyor. The Continental, 1975 yılında geçeceği ve adından da anlaşılacağı üzere Wick-verse’ün meşhur suikastçı müdavimlerle dolu oteli Continental’ın kuruluşunu anlatacağı için John Wick’in dizide karşımıza çıkması pek de olası değil. Bugün paylaşılan bir haber ise The Continental’ın aksine Ballerina’da John Wick ile karşılaşacağımızı işaret ediyor.

Ailesini öldürenlerden intikam almaya yemin etmiş genç bir kadın tetikçinin hikayesini anlatacak Ballerina’da mevzubahis tetikçinin Wick’in de gediklisi olduğu Continental Hotel’e sığınmasını ve burada intikam planları yapmasını izleyeceğiz. Filmde bahsi geçen tetikçiyi yakın dönemde No Time to Die, Deep Water ve Blonde gibi filmlerle yıldızını parlattıkça parlatmaya devam Ana de Armas canlandıracak. Filmde Armas ile beraber rol alacak isimler şimdilik belli olmasa da John Wick rolü ile Keanu Reeves‘in ve Continental Hotel müdürü Winston’ı canlandıran Ian McShane‘in de Ballerina da karşımıza çıkacağı bugün kulağımıza gelen bilgiler arasında.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum ile beraber John Wick: Chapter 4 ve Chapter 5’ın da senaryo ekibinde yer alarak John Wick evrenine fazlasıyla aşina olan Shay Hatten, Ballerina’nın da senaryosunu kaleme alacak. Filmin yönetmen koltuğunda ise Underworld serisi ve Total Recall ile tanınan Len Wiseman oturacak. John Wick: Chapter 4’un gösterim tarihi 24 Mart 2023. Vizyon tarihi henüz açıklanmayan Ballerina‘nın çekimleri ise şu sıralar Prag’da devam ediyor.