michelle yeoh’lu the witcher spin-off’u yeni fragmanıyla karşımızda

michelle yeoh’lu the witcher spin-off’u yeni fragmanıyla karşımızda


the witcher: blood origin


Andrzej Sapkowski’nin aynı isimli fantastik edebiyat serisinden oyun dünyasına uyarlanmasıyla, üstüne bir de Netflix ile diziye uyarlanmasıyla popüler kültürün en bilinen markalarından biri haline gelen The Witcher’ın ilk spin-off serisi The Witcher: Blood Origin, yeni fragmanıyla resmen karşımızda.

The Witcher’ın birinci ve ikinci sezonundan birer bölümün senaryosunu kaleme alan Declan de Barra’nın yaratıcılığını üstlendiği Blood Origin; Geralt, Ciri ve Yennefer’in yaşadığı olaylardan neredeyse 1200 sene öncesinde geçiyor. Éile, Fjall ve Scian isimli üç ana karaktere odaklanacak dizide canavarların, insanların ve elflerin güçlerini birleştirmesine neden olan olaylarla beraber ilk Witcher’ın hikayesi anlatılacak.

The Witcher: Blood Origin’in oyuncu kadrosunda Michelle Yeoh’nun başrolü üstlenmesiyle beraber Lenny Henry, Jacob Collins-Levy, Dylan Moran, Mirren Mack, Laurence O’Fuarain, Nathaniel Curtis, Sophia Brown, Francesca Mills, Huw Novelli, Lizzie Annis ve Zach Wyatt gibi isimler yer alıyor. Dizinin yaratıcısı de Barra, The Witcher yaratıcısı Lauren Schmidt Hissrich ile beraber Sean Daniel, Jason Brown, Tomasz Bagiński, Jarosław Sawko ve Matt O’Toole gibi isimlerden oluşan bir kadro ile The Witcher: Blood Origin’in yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

The Witcher‘ın üçüncü sezonu için sabrı tükenenlerin yüreğine su serpecek güzel haberimiz ise şöyle ki; The Witcher: Blood Origin yaklaşık bir buçuk ay sonra, 25 Aralık‘ta Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Yeni fragmana buyurun o zaman: