netflix’ten the sandman’e ikinci sezon onayı geldi

netflix’ten the sandman’e ikinci sezon onayı geldi


gelsin bakalım


Neil Gaiman’ın 1989-1996 yılları arasında kaleme aldığı sayılarıyla diğer çizgi roman serilerinden hayli farklı bir yol izleyen ve bunu çeşitli serilerle de taçlandırıp kendi evrenini oluşturan The Sandman’in uzunca bir süredir beklenen televizyon uyarlaması 5 Ağustos’ta nihayet Netflix‘te izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Bugün ise diziden bir güzel haber daha geldi. The Sandman, ikinci sezonu için onayı kaptı.

Dizi uyarlamasının ilk sezonunda Yedi Ebediler’den biri olan Rüyaların efendisi Morpheus’un 105 yıllık esaretinden kurtularak yıkımın eşiğindeki düşler diyarını iyileştirme çabalarına başlamasını izlemiştik. Bu hikayenin devamında göreceklerimize dair Netflix ve Gaiman, dizinin ikinci sezon onayıyla beraber ipucu niteliğinde bir paylaşımda bulundu: “Morpheus ve diğerlerini bekleyen akıllara zarar hikayeler var. Şimdi işin başına dönme zamanı… Önümüzde bir aile yemeği var. Lucifer ise Morpheus’un cehenneme dönmesini bekliyor.”

The Sandman‘in yeni sezonunun yayın tarihi için şimdilik bir açıklama bulunmuyor. İkinci sezon için muhtemelen bir süre daha bekleyeceğiz.