noah baumbach’ın yeni netflix filmi white noise’dan bir fragman daha

noah baumbach’ın yeni netflix filmi white noise’dan bir fragman daha


30 aralık'ta netflix'te


2012 yapımı Frances Ha‘nın ardından Noah Baumbach, Greta Gerwig ve Adam Driver üçlüsünü tekrar buluşturan White Noise‘dan bir fragman daha paylaşıldı.

The Meyerowitz Stories (New and Selected) ve Marriage Story‘nin ardından Netflix çatısı altında gösterime girecek üçüncü Baumbach filmi White Noise’da “tepedeki üniversite” olarak anılan bir üniversitenin Hitler çalışmaları bölümünde profesör olan Jack Gladney’nin ve çevresindeki insanların şehre kimyasal atık yayılmasına neden olan feci bir tren kazası ile beraber değişen hayatları aktarılacak. Cosmopolis, Mao II, Underworld gibi ödüllü romanların yazarı Don DeLillo‘nun aynı isimli romanından uyarlanan film; tüketim kültürü, medya, akademi, komplo teorileri ve insan eliyle yaratılmış felaketler gibi temalar etrafında dolaşacak.

Adam Driver ile Greta Gerwig’in başrollerini paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Don Cheadle, Raffey Cassidy, Alessandro Nivola, Jodie Turner-Smith, Lars Eidinge, André 3000, Logan Fry ve Laura Wimbels gibi isimler de bulunuyor.

White Noise, önümüzdeki Cuma çeşitli sinema salonlarında gösterime girecek. 30 Aralık‘ta ise filmi Netflix‘te izleme şansı bulacağız.

Filmden şöyle şahane ötesi yeni bir poster de paylaşıldı: