şehrin sesleri yeni konser serisiyle zorlu psm’de buluşuyor

şehrin sesleri yeni konser serisiyle zorlu psm’de buluşuyor


city sounds presents


Arctic Monkeys‘inden tut Placebo‘suna, alt-J‘inden Warpaint‘ine Chet Faker‘ından Metronomy‘sine kadar bir dolu isimle dolu dolu bir sezonu geride bırakan Zorlu PSM‘nin yeni sezonu resmen başlıyor. Bu yeni sezonun en özel yanı ise Zorlu PSM’nin 10. sezonu olacak olması. İstanbullu müzikseverler olarak bizlere yine şahane bir sene yaşatacağından zerre şüphe duymadığımız Zorlu PSM, bu aşırı özel sezona yepyeni bir konser serisi ile start veriyor: City Sounds Presents.

Her ay 1 etkinlikle devam edecek toplamda 4 konserlik bir seriden oluşan City Sounds Presents, ismiyle müsemma olarak şehrin seslerini PSM’nin 100% Studio alanında müzikseverlerle buluşturacak. Serinin ilk konuğu ise Türkiye’nin elektronik dans müzik adına hizmet veren ilk radyo istasyonu 2019‘un kurucusu, 7th House ve Switch’in resident DJ’i, İstanbul elektronik müziğin belki de en veteren isimlerinden Murat Uncuoğlu olacak. Uncuoğlu’nun dans üstüne dans yağdıracağı gecede açılışı yaparak ateşi harlandıracak isimler ise R&B, trapsoul ve hiphop adı altında yayınladığı işlerle dikkat çeken Konuralp ve MFY ile sırt sırta verdiği enerjik DJ performansları ile dikkat çeken Ali Özel‘den oluşuyor.

İkincisini, üçüncüsünü ve dördüncüsünü şimdiden merakla beklediğimiz City Sounds Presents‘ın ilk ayağı için 19 Kasım Cumartesi tarihinde Zorlu PSM‘deyiz. Biletler için buraya koşunuz.