spider-man: across the spider-verse’ün punk spidey’si için aranan kan bulundu

spider-man: across the spider-verse’ün punk spidey’si için aranan kan bulundu


daniel kaluuya = spider-punk


2018’de vizyona girmesiyle hayli beğenilen, beğenilmesiyle beraber Oscar, BAFTA ve Altın Küre de dahil birçok ödül töreninde En İyi Animasyon Filmi kategorisinde ödüllerden ödül beğenen Spider-Man: Into the Spider-Verse’ün devam filmi Spider-Man: Across the Spider-Verse‘ün seslendirme kadrosuna bir yeni isim daha eklendi.

İki kısıma bölünen Across the Spider-Verse’te Miles Morales, yine çoklu evrenlere dalıp çeşitli düşmanlara kafa tutacak, bunu yaparken de farklı evrenlerdeki Spidey’lerle omuz omuza verecek. İki adet Spider-Man, iki adet Spider-Woman ve bir adet Spider-Man 2099 ile karşımıza çıkacak filmde Spider-Verse’ün Earth-138’inin Spider-Man’i olarak bilinen Spider-Punk da yer alacak. Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Oscar Isaac, Issa Rae, Luna Lauren Velez, Brian Tyree Henry, Shea Whigham ve Jason Schwartzman gibi yıldızları seslendirme kadrosunda barındıran filmde Mohawk stilini andıran dikenli maskesi ve yer yer eline aldığı gitarıyla punk kültürünün Spider-Verse’teki yansıması gibi duran Spider-Punk’a Get Out, Black Panther ve son olarak Nope‘ta izlediğimiz Daniel Kaluuya ses verecek.

2023 yazında vizyona girecek Spider-Man: Across the Spider-Verse‘ün yönetmenliğini Joaquim Dos Santos, Kemp Powers ve Justin K. Thompson; senaristliğini ise ilk filmde de görev alan Phil Lord ile Rodney Rothman ikilisi ile beraber Dave Callaham üstleniyor. İki kısıma bölünen filmin ilk kısmından yaklaşık bir sene önce paylaşılan ilk bakış videosu şu şekilde: