yeni yeah yeah yeahs müzik videosu, severance yıldızı britt lower ile daha bir güzel

yeni yeah yeah yeahs müzik videosu, severance yıldızı britt lower ile daha bir güzel


wolf


Dokuz yıllık özlemimizi Eylül ayında dinlemeye açılan yeni uzun çalar Cool It Down ile gideren Yeah Yeah Yeahs, albümün üçüncü müzik videosunu paylaştı.

Bir marştan esinlenmiş gibi duran keskin yaylılarıyla albümün belki de en güçlü şarkılarından biri olan Wolf için çekilen müzik videosunda televizyon adına senenin en dikkat çeken işlerinden biri olan Severance‘ın yıldızlarından Britt Lower‘ı başrol olarak izliyoruz. Videonun yönetmenliğinden sorumlu olan isim ise Allie Avital.

Grubun sözcüsü Karen O, Lower’ın yabandaki bir kurda hayat verir gibi gözüktüğü videoya olan hayranlığını şu sözlerle dile getirmiş: “Bu videoda Allie Avital ve Britt Lower’dan oluşan sağlam bir ekiple çalışmak bizim için büyük bir şans. Allie, oluşturduğu bu görsel dünyayla aklımızı alırken Britt ise cehennem kadar cennetti de barındıran performansıyla Wolf’un temasındaki tüm çelişkileri içererek hayranlığımızı kazanıyor. Yeah Yeah Yeahs üyeleri olarak Severance’a ilgimiz büyük. Allie’nin videonun başrolü için Britt’i seçtiğini öğrendiğimizde ayrı bir heyecanlandık.”