morrissey durmuyor, bir albüm daha kaydediyor

morrissey durmuyor, bir albüm daha kaydediyor


bonfire of teenagers nerde be adam?


2019’da California Son‘ı, 2020’de I Am Not a Dog On a Chain‘in yayınlayan Morrissey, “hayatımın en iyi albümü” şeklinde tanımladığı Bonfire of Teenagers için 2021’i pas geçmişti. Bir seneden fazla süredir hazırda bekleyen albüme ev sahipliği yapacak plak şirketinin Capitol Records olacağı ve albümün Şubat ayında yayınlanacağı geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Bu haberden kısa bir süre sonra ise Capitol’ün Bonfire of Teenagers’ı daha ileri bir tarihte yayınlamak istediği açıklanmış, albümün akıbeti tekrar belirsizliğe sürüklenmişti. Bugün ise Morrissey’den bir albüm haberi daha geldi ve bu haberin Bonfire of Teenagers ile zerre ilgisi yok.

https://playtusu.com/wp-content/uploads/2022/10/morrissey-bonfire-of-teenagers-yeni-album.jpeg

Bonfire of Teenagers’ın en muhtemel yayın tarihi 2023 bahar ayları gibi görünüyor. Web sitesinden bir güncelleme yapan Moz, yeni bir albümün şarkı yazımının tamamlandığını ve kayıt aşamalarına Bonfire of Teenagers’ın yayınından önce geçileceğini duyurdu. Bahsi geçen albümün adı Without Music The World Dies. Sitede yapılan paylaşıma göre eski The Smiths’çimiz albümün kayıtları için 2023’ün Ocak ve Şubat aylarına stüdyo rezervasyonu yaptırmış bile. Kayıt aşamasında Morrissey’ye 10 Grammy ödüllü prodüktör Joe Chiccarelli ile Jesse Tobias, Gustavo Manzur, Alain Whyte, Juan Galeano ve Brendan Buckley gibi isimler destek çıkacak. Albümde toplam 12 şarkı bulunacak.

Without Music The World Dies‘ın şarkı listesi ve plak şirketi şimdilik belirsiz. Albümden yakın zamanda daha fazla detay almayı bekliyor, tabii öncesinde Bonfire of Teenagers’ı bekliyoruz.

Bonfire of Teenagers‘tan paylaşılan şimdilik ilk ve tek tekliyi dinlemek isterseniz aşağı alabiliriz.