zorlu psm’nin kuliste röveşata’sı mabel matiz ile başladı

zorlu psm’nin kuliste röveşata’sı mabel matiz ile başladı


gol olur


İstanbullu müzikseverler olarak yaklaşık 10 senedir bizi sahne önünde yerli/yabancı birbirinden şahane sayısız isimle buluşturan Zorlu PSM, bu sefer de sahne arkasına davet ediyor. “Sahne öncesi o kulislerde neler oluyor, neler konuşuluyor, ne yeniyor ne içiliyor, heyecanlar nasıl bastırılıyor?” şeklindeki merakımızı giderecek bir YouTube serisi bugün ilk bölümüyle karşımıza çıkıyor. Birbirinden ünlü sanatçıların etkinlik öncesi sohbetleriyle eğlenceli dakikalar yaşatacak Kuliste Röveşata, ilk bölümüyle Zorlu PSM’nin YouTube hesabında yayında.

Sinema ve televizyon adına YouTube’ta severek takip ettiğimiz kanallardan Kutsal Motor‘un editörlüğünü ve Zeynep Ocak‘ın sunuculuğunu üstlendiği Kuliste Röveşata’nın ilk bölümünün konuğu şu sıralar son single’ı Antidepresan ile kulaklarımızdan eksik edemediğimiz Mabel Matiz oldu. Serinin ilk bölümünde Mabel Matiz’in kulisine konuk oluyoruz, Zeynep Ocak’ın sunuculuğu ve köşeye sıkıştıran eğlenceli soruları ile Mabel Matiz’e dair en merak edilen soruların cevaplarını buluyoruz.

Kuliste Röveşata‘nın sıradaki bölümlerinde kamera önünde kimlere rast geleceğimizi kestiremiyoruz. Ünlü bir sanatçı, hayranı olduğumuz bir oyuncu veya usta bir yönetmen… Hiç belli olmaz. Şimdilik Mabel Matiz‘li ilk bölümü hemen aşağıdan izleyebiliriz. Afiyetler olsun.