succession dördüncü sezonu ile sona erecek

succession dördüncü sezonu ile sona erecek


:(


Televizyonun modern şahı Succession’ın dördüncü sezonuna şunun şurasında 1 ay gibi bir süre kaldı. Heyecanımız yüksek… Geçtiğimiz gün ise dizinin yaratıcılarından üzücü bir haber gündeme geldi. Succession, dördüncü sezonu ile final yapacak.

Dizinin yaratıcı ve yazarlarından Jesse Armstrong’un yaptığı açıklamaya göre final kararı tamamen kreatif bir tercih olmuş. Succession’ın iki sezon daha devam etmesi, ya da inişleri çıkışları olan bölümlerle kısa bir sezon çekilmesi de ihtimaller dahilindeymiş ancak nihai olarak diziyi dördüncü sezonunda sonlandırmaya karar vermişler. Bu kötü bir tercih mi peki? Tartışılır… Yine de uzun sezonların ardından sıkıcı hale gelmesindense efsane bir final yapıp dört sezon ile ekranlara veda etmesi Succession’ı ilerleyen yıllarda daha iyi hatırlamamıza neden olabilir.

2018’de yayın hayatına başlayan Succession, şimdiye kadar ekranlara gelen üç sezonu ile 48 Emmy adaylığı elde etmiş ve 12’sini ödüle çevirmişti. Dizinin dördüncü ve final sezonu için 26 Mart tarihini bekliyoruz.