jenna ortega’lı yeni scream filminden bir fragman daha

jenna ortega’lı yeni scream filminden bir fragman daha


31 mart'ta vizyonda


Korku sinemasına The Hills Have Eyes ve A Nightmare on Elm Street gibi filmler kazandıran Wes Craven’ın türe son armağanı Scream’in altıncı filminden yeni bir fragman paylaşıldı.

2022’nin Ocak ayında vizyona giren son Scream filminin ardından gelişen olayları aktaracak Scream VI, Jenna Ortega ile beraber serinin önceki filmlerinde yer alan Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding’e ve ilk Scream filminin başrollerinden Courtney Cox’a da yer verecek. Bu isimlerle beraber Jack Champion, Henry Czerny, Liana Liberato, Dermot Mulroney, Devyn Nekoda, Tony Revolori, Josh Segarra ve Samara Weaving gibi isimler de kadroda yer alıyor. Sidney Prescott rolü ile serinin tüm filmlerinde karşımıza çıkan Neve Campbell ise Scream VI’nın oyuncu kadrosunda yer almıyor.

James Vanderbilt ve Guy Busick ikilisinin senaryosunu, Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett’in ise yönetmenliğini üstlendiği Scream VI, ABD gösterimini yarın, Türkiye gösterimini ise 31 Mart’ta yapacak. Filmin yeni fragmanı için buyrunuz.