sidikli kasabası yenilikçi atmosferiyle yine yeni yeniden

sidikli kasabası yenilikçi atmosferiyle yine yeni yeniden


zorlu psm'ye bekleriz


Greg Kotis ve Mark Hollman’ın kaleme aldığı, Broadway’in baharından kopup gelen Tony Ödüllü Sidikli Kasabası Müzikali, sizleri ters köşelerden kahkalara boğacak yepyeni yorumuyla bir kez daha sahnelerde. Yönetmen koltuğunda Kayhan Berk’in selamladığı, Füsun Demirel ve Settar Tanrıöğen gibi kült isimlerin yer aldığı oyunda ağızları açık bırakan genç kadrosunun gerek dansları, gerek şarkıları sizi büyülemeye yetecek derecede.

“Dünyanın kapısını kuraklığın çaldığı bir dönemde ev tuvaletleri yasaklanmış, halkın tuvaletleri kullanması özel bir şirket denetimiyle gerçekleşmektedir. Tuvalete girmek için parası olmayanlar ise Sidikli Kasabası’na gönderilmekte ve bir daha onlardan haber alınamamaktadır. Bu tuhaf düzene başkaldırının başlaması için bir aşk kıvılcımı yeterlidir.”

Şef Murat Kodallı önderliğindeki canlı orkestrayla kulaklarımızın pasını silecek müzikalde doğal kaynakların azalması, sürdürülebilirlik, küresel ısınma, geri dönüşüm gibi sorunlara ayna tutularak müzikalin başında bizi oyuna ısıtan Memur Lockstock’ın (Doruk Şengün) orta şekerli anlatımı dünyevi sorunların ciddiliğine eğlenceli bir taraftan değiniyor.

Sezon boyunca Zorlu PSM’de sahnelenecek Mon Yapım’ın avangart ve özgün anlatımıyla yeniden yorumladığı Sidikli Kasabası Müzikali biletleri için sizleri şööyle alalım.