yeni house of the dragon sezonu toplam 8 bölümden oluşacak

yeni house of the dragon sezonu toplam 8 bölümden oluşacak


2024'te görüşürüz


10 bölümlük ilk sezonu ile güzel bir başlangıç yapan ve hayatımıza taraf olacağımız yeni kurgusal karakterler ekleyen HBO dizisi House of the Dragon’un ikinci sezon bölüm sayısı belli oldu.

Bir nevi ejderha dahil Muhteşem Yüzyıl taht kavgası yaşatan dizinin ikinci sezonu ilk sezondan kısa sürecek. İlk sezonda 10 bölüm izlemiştik, ikinci sezonda ise 2 bölüm eksik gidecek ve 8 bölüm izleyeceğiz. Bu 2 bölümlük kesintinin tamamen senaryo gereği olduğu belirtiliyor.

Toplam 4 sezon sürmesi planlanan dizinin üçüncü sezon senaryo, yapım ve kadro planlaması çalışmalarının başlaması için ise şimdiden yeşil ışık yakıldı.

Game of Thrones’taki olayların 172 yıl öncesine giden House of the Dragon’un ikinci sezonu 2024 yılında HBO’da izleyiciyle buluşacak.

Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Fabien Frankel, Sonoya Mizuno ve Rhys Ifans’lı kadrosuyla Drama kategorisinde En İyi Dizi ve En İyi Kadın Oyuncu Altın Küre ödüllerini kapan ilk sezonun başarısını sürdürmesini umduğumuz yeni sezonu şimdiden iple çekiyoruz.