guardians of the galaxy vol. 3 soundtrack’i filmden önce geldi

guardians of the galaxy vol. 3 soundtrack’i filmden önce geldi


hay hay buyursun gelsin


5 Mayıs’ta vizyona girecek Guardians of the Galaxy Vol. 3, vizyon öncesi soundtrack’iyle karşımızda.

Marvel’ın fazlarda dampinge giderken yavaş yavaş eski formundan uzaklaştığı bu süreçte, bakalım eski dostlar bizlere neler yaşatacak.

Film, Radiohead’in Creep’in akustik versiyonuyla başlıyor. Bu da, ilk iki filmden farklı bir ton için uğraştıklarının önemli kanıtlarından.

Radiohead’den Creep haricinde,  Florence + The Machine’den Dog Days Are Over,Bruce Springsteen’den Badlands, Heart’tan Crazy on You, Beastie Boys’tan No Sleep Till Brooklyn ve fragmanda da duyduğumuz Spacehog’dan In the Meantime’ı Guardians of the Galaxy Vol. 3’te dinleyeceğiz.

3 Mayıs’ta fiziksel formatta da yayınlanacak soundtrack’ten şarkılar, ilk iki filmden şarkıların da yer aldığı çalma listesiyle aşağıda.

James Gunn imzalı filmde Chris Pratt, Zoe Saldaña, Bradley Cooper, Dave Bautista, Vin Diesel, Pom Klementieff, Karen Gillan, Sean Gunn, Sylvester Stallone ve Elizabeth Debicki’yi eski rolleriyle izleyeceğiz. Will Poulter’ı Adam Warlock, Chukwudi Iwuji’yi High Evolutionary, Maria Bakalova’yı ise Cosmo the Spacedog rolünde izleyeceğiz.