true detective’in yarataıcısından the magnificent seven dizisi geliyor

true detective’in yarataıcısından the magnificent seven dizisi geliyor


yine yeniden çevrim


Yeniden çevrimler, prequel’ler, sequel’ler derken Hollywood’un tıkandığında dair yüzlerce yazı yazıldı. O yüzden kısa kesip sadede geliyoruz. Yine bir yeniden çevrim söz konusu…

Efsane kadrosuyla 1960 yapımı John Sturges filmi The Magnificent Seven, 2016 yılında Antoine Fuqua yönetmenliğinde yeniden çevrilmişti. -1960 yapımı filmin de 1954 yapımı Akira Kurosawa filmi Seven Samurai’nin uyarlaması olduğunu unutmamak lazım-  Ortalama yeniden çevrimin ardından klasik filmi rahat bırakmıyorlar. 2016 yapımı yeniden çevrimin de senaryosunu yazan True Detective’in yaratıcısı Nic Pizzolatto, Amazon Prime için filmin dizi uyarlamasını çekecek.

Normalde Pizzolatto, orijinal bir Western dizisi için Amazon’la anlaşmış. Geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan eski bir kanun kaçağını anlatmayı planladığı bu dizi, Amazon tarafından The Magnificent Seven’ın dizi uyarlaması şeklinde revize edilmiş.

Pizzolatto’nun hem senaryosunu yazacağı hem de yapımcılığını üstleneceği The Magnificent Seven dizi uyarlaması hakkında şimdilik başka bir detay yok.