yeni andor sezonu ağustos 2024’te yayında

yeni andor sezonu ağustos 2024’te yayında


çekimler sürüyor


Bugün gerçekleşen Star Wars Celebration etkinliğinde birçok yeni Star Wars projesiyle ilgili haber ve detaylar paylaşılıyor.

O haberlerden biri de ilk sezonuyla büyük beğeni toplayan Disney+ dizisi Andor’la ilgili.

Dizinin yürütücü yapımcısı Tony Gilroy, Diego Luna ve Andy Serkis’in de sahnede kendisine eşlik ettiği konuşmada yeni Andor sezonunun çekimlerine geçtiğimiz Kasım ayında başladıklarını, çekimlerin yarılandığını ve bu yılın Ağustos ayında planlandığı gibi çekimlerin biteceğini söyledi. Ardından da 1 yıl kadar post-prodüksiyon çalışmaları sürecek dizinin yeni sezonuyla 2024 Ağustos’unda bizlerle olacağını söyledi.

Açıklamanın ardından teaser tadında videolarla Andor yeni sezonundan ilk görüntüler paylaşıldı. Bu görüntülerde, İmparatorluk bakısını iyiden iyiye hisseden Asiler yer alıyor. Mon Mothma’nın “If we do not stand together, we will be crushed.” sözleri de duyuluyor.

Diego Luna, Stellan Skarsgård, Andy Serkis Fiona Shaw, Adria Arjona, Denise Gough, Alex Lawther, Kyle Soller, Genevieve O’Reilly ve Anton Valensi’li kadrosuyla geçtiğimiz yılın Eylül ayında yayınlanmaya başlayan ilk Andor sezonu büyük beğeni toplamıştı.