yeni brady corbet filmi the brutalist’in kadrosu nefis oldu

yeni brady corbet filmi the brutalist’in kadrosu nefis oldu


giren oyuncu - çıkan oyuncu


2018’de vizyona giren filmi Vox Lux’ın ardından uzun süredir yeni filmi için hazırlanan yönetmen Brady Corbet, kadroya yeni isimler ekliyor.

The Brutalist isimli filmin kadrosuna Adrien Brody, Felicity Jones, Guy Pearce ve Joe Alwyn katıldı. Bu isimler, daha evvelden duyurulan Joel Edgerton, Marion Cotillard, Mark Rylance ve Sebastian Stan’in yerine kadroya dahil oldu. Yine önceden ismi açıklanan Vanessa Kirby ise projede yer almayacak.

Yeni eklenen dört oyuncuya daha evvelden isimleri açıklanan Raffey Cassidy, Isaach De Bankolé, Alessandro Nivola, Stacy Martin, Jonathan Hyde ve Peter Polycarpou eşlik edecek.

Gecikmeler ve oyuncu değişimlerinin ardından iyice şekillenen filmin senaryosu Corbet ile Mona Fastvold’a ait. Bir mimarın hayatının 30 yıllık kısmına odaklanacak projede, Brody’yi László Toth isimli soykırımdan kurtularak ABD’ye göç eden Macar bir mimar rolünde izleyeceğiz. Felicity Jones ise eşi Erzsébet’i canlandıracak. Guy Pearce’ın canlandıracağı Harrison Lee Van Buren isimli gizemli ve kodaman müşterinin hayatlarına girmesiyle olaylar farklı yönlere evrilecek.

Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.