kolay vazgeçemeyenlerin muhtemel yeni favorisi “günah keçisi” yayında

kolay vazgeçemeyenlerin muhtemel yeni favorisi “günah keçisi” yayında


idil meşe zamanı


Daha evvelden nice hikayenin sesi olan İdil Meşe, bize Günah Keçisi teklisiyle yeni bir hikaye anlatıyor. Trip hop, elektronik, minimal caz dokunuşlarıya vücut bulan müziğinin yanında akustik dünyada (metaforik olarak) sazı eline alıyor.

Tanımayanlar için İdil Meşe; Da Poet ile birlikte, “Rain Lab” adı altında 2016’dan beri aktif olarak kulak pası temizliği yapıyor. Bu ikilinin “Kış Uykusu” eserinden halen uyanamadık. Tek işbirliği Da Poet usta da değil. Doğu ezgilerini kafamızda yankılatan Oceanvs Orientalis ile çıkardığı çift EP, halen konuşuluyor. İdil Meşe’nin Myspace devrinden beri kayıt alan, Türk Rap’inin önemli isimlerinden 90bpm ekibine de el uzatan eşsiz vokaline uzun süredir doyulmuyor.

Bu karanlık dünyada birbirine bir şans daha vermek üzerine yazmış İdil Meşe. Birbirini Günah Keçisi ilan etmeden, kırgınlıkları kenara süpürüp hak ettikleri geleceği yaşamak isteyen bir çifti anlatıyor. Sözü & bestesi İdil Meşe, düzenlemesi Ahmet Ali Arslan’a ait olan Günah Keçisi’ni çeşitli platformlardan dinleyebilirsiniz. İsterseniz bu akşam 19.00 sularında Youtube’da müzik videosuna denk gelebilirsiniz.