veyasin, “sahne benim” yarışmasıyla halkın rap yıldızını seçiyor

veyasin, “sahne benim” yarışmasıyla halkın rap yıldızını seçiyor


sahne benim


Rap müzik alanında üreten ve üretmek isteyen yeteneklerin kendini gösterebilmesine olanak sağlamak adına gerçekleşecek yeni bir yarışma haberiyle karşınızdayız. Mode XL ile yaptığı işleriyle tanıyıp sevdikten sonra bir süredir solo projeleriyle takip ettiğimiz VEYasin tarafından Twitch üzerinden başlatılan müzik girişimi/yarışması “Sahne Benim”, yeni rap yıldızını seçeceği online bir müzik yarışmasına dönüşüyor. Yarışmanın tüm detayları, VEYasin’in 16 Ocak akşamı saat 21.00’de Twitch kanalından yapacağı (ki orası burası) yayınla açıklanacak.

VEYasin’in geçtiğimiz aydan bu yana Twitch hesabında her hafta gerçekleştirdiği yayınlara gösterilen yoğun ilgi, projenin büyüyerek rap müziğin yeni yıldızının seçileceği bir yarışmaya evrilmesine sebep oldu. Yarışmanın ve olayın bu noktaya gelme hikayesinden kısaca bahsedersek; VEYasin’in  www.sahnebenim.com’a yüklediği beat’i katılımcılarla paylaştığı ve katılımcıların üzerine kendi şarkılarını yazarak geri yüklediği proje, sonraki hafta gerçekleşen yayında seçilen katılımcıların şarkılarına yer verildiği ve bunlar üzerine konuşulduğu bir formatta ilerliyordu.

16 Ocak’tan itibaren başlayacak yarışmada ise tüm bunlara ek olarak; seçilecek bir katılımcıya VEYasin tarafından klip ve albüm desteği de sunulacak. Mode XL, Hey! Douglas, Basemode Records, Kamp Records ve FFW Creative Audio gibi oluşumların kurucularından VEYasin; yarışmanın detaylarını 16 Ocak Cumartesi saat 21.00’de www.twitch.tv/veyasinle kanalında yapacağı canlı yayında anlatacak. Yarışmanın detaylarını ve katılım koşullarını öğrenmeniz için şimdiden saatlerinizi ayarlamanızı tavsiye ederiz.