müjver’in ilk albümü “cümlemize” yayında!

müjver’in ilk albümü “cümlemize” yayında!


un, yumurta, elektropop


Tanıştıralım: Müjver; house, disco, electronica, minimal ve pop gibi, çeşitli genre’ların en deneysel halleriyle bir araya geldiği, çiçeği burnunda, füzyon elektronik müzik grubu. Vokalde Zeynep Aksu, klavyede Kerem Yücel, prodüksiyon, beste ve aranjmanda Emir Biter ve Taycan’ın bir araya gelerek ortaya çıkardığı ilk albümleri ‘Cümlemize‘ yayınlandı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Müjver (@mujver.music)’in paylaştığı bir gönderi

“Aynı un ve yumurtaya ne katarsan mücver olur ya….” diyor Taycan, “Müjver de öyle. Farklı müzikler, farklı ruhlar bir araya gelip; dinleyiciye tadı damakta bırakan bir deneyim yaşatıyor.”

Türkçe Disco, House, Funk, Experimental Techno vb genre’ları içeren ilk albümleri “Cümlemize”, günün her saatinde herkesin dinleyip ilişki kurabileceği anlar yaşatan, veya bir zamanlar hissettiği duyguları anımsatmak isteyen 7 parçalık bir elektronika şöleni. “İster yaşanan ayrılıklar olsun, ister gece çıkıp kafanı dağıtıp içindeki sesleri susturmak; ister toplumun senden beklentilerine karşı koymak olsun…” diye özetliyor Taycan. Nitekim ’70lerin Istanbul’unu anımsatan görseller, fütürist ama bir o kadar hisli vokaller ve parçalara tam kararında katılan hikaye anlatıcılığıyla Müjver amacına ulaşıyor.

Put-Out Records’dan yayınlanan ‘Cümlemize’yi dinlemek için sizi böyle alalım.