dior men pre-fall 2021 defilesi dijital gerçekleşti

dior men pre-fall 2021 defilesi dijital gerçekleşti


dior'landınız


Lüks moda evlerinin çoğu, pandemi nedeniyle ara koleksiyonları bir süre park etme kararı alsa da, Dior onlardan biri değil.

Olmamasının da bir sebebi var: Pandemiye rağmen Dior mağazalarında oluşan kuyruklar. Ki, bu Dior Erkek koleksiyonu için görünen heyecanın sadece offline versiyonu. Bir bu kadar da online platformlarda var… Cruise ve Pre-Fall gibi ara sezon defileleri de bu heyecanı iyice körüklüyor. Birkaç ay önce Fendi Womenswear ve Couture departmanlarının da artistik direktörlüğünü sıfatlarına ekleyen Kim Jones, belli ki  senede bizim sayamadığımız kadar  çok koleksiyon tasarlamaya yetişebiliyor.

Dior Men’s Pre-Fall 2021 koleksiyon defilesi, dün dijital gerçekleşti.

Büyük Patlama’nın psikedelik renklerle buluştuğu bir dünyada, Deee-Lite’ın Pussycat Meow şarkısıyla açılıyor defile. What Is Love?’ın show için özel Dior’lanmış versiyonu ile devam ediyor ve teknikolor atmosferle birleşip tam erkanda izlendiğinde “Biz neredeyiz şimdi tam olarak?” hissini izleyiciye zorlanmadan veriyor.

Geçtiğimiz sene Los Angeles temelli efsane sokak giyim markası Stüssy’nin babası Shawn Stüssy ile işbirliği yapmıştı Jones. Bu sefer yine ilhamını sokaklardan alıyor ve Gen Z kuşağına Kenny Scharf’ı tanıtıyor. Koleksiyon için Scharf’ın eserlerinden bir seçkinin reprodüksiyonu gömlekler, pantolonlar ve aksesuarlarda kendine yer buluyor. Scharf, aynı zamanda Dior logosunu herhangi bir kuraldan bağımsız olarak koleksiyon için yeniden yorumlamış. İkonik Saddle Bag ise jakar ve nakış oyunlarıyla psikedelik dünyadan nasibini alıyor.

Di0r, birinci yılını doldurmak üzere olan pandemiye rağmen hayran kitlesini canlı tutan ve evden çalıştığımız bu günlerde bile giyinme motivasyonu sağlayan bir koleksiyonla karşımızda. Kim Jones kaostan besleniyor diyebilir miyiz?