ALTERNATİF DRIVE SOUNDTRACK’İ

ALTERNATİF DRIVE SOUNDTRACK’İ


Beşinci vites şarkılar


Play Tuşu’nun Spotify açılımı tüm hızıyla devam ediyor. “Sıradaki şarkı sana gelsin.” değil, “Sıradaki konsept playlist sana gelsin.” diyenleri bünyesinde toplayan Spotify playlist’lerimize bugün bir yenisini daha eklemenin haklı sevincini yaşıyoruz.

720x360 drive 2

Nicolas Winding Refn’in pek yetenekli Ryan Gosling’i odun oyuncu olarak karşımıza çıkardığı, atmosferi ve şiddetle ciddi düşünmesi ile gönüllerde yer eden Drive, electronica ve electro pop’tan güç alan, Cliff Martinez imzalı soundtrack’i ile de hayli övgü toplamıştı. Kot ceket, çekiç, akrepli mont, araba, kurşun, maske, sarı kız, sabıkalı koca, sevimsiz çocuk, araba tamircisi Bryan Cranston, pizzacıdan olma mafya ve daha bir sürü şeyi başarıyla küren film, atmosferindeki başarısını soundtrack’ine borçlu desek yeridir.

Bir başladık mı sonunu mutlaka getirdiğimiz Drive soundtrack’i için uzatma dakikalarını gösterme görevini üstlendiğimiz yeni playlist’imizde, Ryan Gosling ve arabadaşlarını zevkten dört köşe edeceğini düşündüğümüz şarkılar seçtik. Drive soundtrack’inde yer alsaydı şaşırmayacağımız, tam tersine “Hep destek, tam destek” sloganıyla destek çıkacağımız 41 şarkılık playlist’imiz, hem Ryan Gosling, hem de sizin beşinci vitese geçmenizi sağlayacaktır.

Afiyet olsun!

İllüstrasyon: Görkem Topsakal