REZERVASYON DERDİNE SON VEREN UYGULAMA: EETAPP

REZERVASYON DERDİNE SON VEREN UYGULAMA: EETAPP


Darısı İstanbul'un başına


Yoğun tempoda çalıştığınız bir günün sonunda eve gidip yemek yapmak zor geliyor. Yorgunluktan bitap düşmüşsünüz. Kafanız şişmiş, olmuş bir davul…

Yemeğinizi aşkitonuzla ya da arkadaşlarınızla dışarda yemek istiyor, üstüne de bir şeyler içip kafanızı dağıtmak istiyorsunuz. Koşar adım çıktınız iş yerinden, aklınıza gelen ilk restorana gidiyorsunuz ve “Yer yok” cevabı ile dünyalar başınıza yıkılıyor. İkinci bir planınız yoksa yandınız!

Eetapp isimli ülkemize de uğraması için dua ettiğimiz mobil uygulama, bu durumla karşılaşmak istemeyen, rezervasyon mantığının gerdiği insanlar için muhteşem bir hizmet sunuyor. Uygulamaya girdiğiniz an baktığınız restoranda boş masa varsa size yeşil ışık yakılıyor ve tek tıkla rezervasyonunuz sağlanıyor.

Belirli gün/saat bazlı rezervasyondan ziyade daha spontan gelişen yemek programları için birebir olan bu mobil uygulama şimdilik sadece Londra’da hizmet vermekte. Lakin 2015 içerisinde Avrupa’nın farklı şehirlerine de yayılması planlanıyor.

Gelişmelerini heyecanla beklediğimiz bu hayat kolaylaştıran mobil uygulamayla ilgi daha detaylı bilgi için sizleri şuraya alalım.