KONSERE GELEMEYEN SANATÇININ KILIĞINA GİRİP SAHNEYE ÇIKMAK

KONSERE GELEMEYEN SANATÇININ KILIĞINA GİRİP SAHNEYE ÇIKMAK


Sanatçı dayanışmasının en tatlı hali


Müzik sektörünün acımasızlığını bir kenara bırakın. Mevzu bahis haber sayesinde sektörün acımasız dişlilerini durduracak kadar tatlı bir olaya tanıklık edeceğiz. Kaprisli sanatçıların hepsini tek celsede uzay boşluğuna yollatacak kadar tatlı haberin başrollerini, Ryan Adams ve Natalie Prass üstleniyor.

Uzun zamandır Avrupa turnesi kapsamında beraber yol alan ikiliden, Natalie Prass’in başına talihsiz bir olay geldi. Turnenin Kopenhag ayağına sırasında, kimi zaman hepimizin kabusu olabilen uçağa yetişememe durumu Prass’in başına geldi. Scandinavian Airlines’a ait uçağına yetişemeyen şarkıcı, böylelikle Kophenag’da Ryan Adams’ı yalnız bırakmak zorunda kaldı. Bu noktadan sonra turnenin tüm sorumluluğu üzerine binen Adams, çok tatlı bir girişimde bulundu ve sonucunda müzik sektöründe her daim görmek istediğimiz sıcaklıkta görüntülerle yüreklerimizi ısıttı.

Natalie Prass’in kılığına giren Ryan Adams, kendisine Natalie Sass adını vererek turne arkadaşının şarkılarını seslendirdi. Böylelikle bu talihsiz olay, mümkün olabilecek en tatlı şekilde atlatılmış oldu.

“Normalde çok daha güzelim, saçlarım rutubetten dolayı mahvoldu.” diyerek çok özel performansına başlayan Ryan Adams, günün sonunda konseri izleyen seyircilere unutulmaz bir anı armağan etmiş oldu.