AZ SEVİMLİ HAYALET NOEL GALLAGHER

AZ SEVİMLİ HAYALET NOEL GALLAGHER


Gallagher Kardeşler'le Stranger Things


Son zamanlarda sürekli birleşme ihtimali üzerine haberlerini okuduğumuz Oasis’in Liam ve Gallagher kardeşlerinden haberler var, ama komik haberler…

Dünyanın en büyük rock gruplarından birinde olsanız bile eğer kardeşiniz varsa, hiçbir şey onunla uğraşmanın yerini tutamaz. Britpop’un efsane gruplarından Oasis’in haylaz kardeşlerinden daha aklı selimi Noel Gallagher, grubun erken dönemlerinde ve gençliğinde kardeşini sürekli korkutup onunla uğraştığını itiraf etti.

liam-noel-gallagher-hr

Daily Mirror gazetesine konuşan Noel Gallagher, “Eğer biraz ürkütücü gözüken bir yere gidiyorsak hemen Liam’a orasının hayaletli olduğunu söyleyip, hikayeler uydurmaya başlardık.” açıklamasında bulundu.

Gallagher, şakacı yanını şu cümlelerle açıkladı: “Sabah uyanıp kahvaltı yaparken gizlice odasına gidip lambasını odanın öbür tarafına taşırdım ya da resimleri ters yüz ederdim. Sonra odasına gidip durumu fark ettiğinde ‘Odama mı girdin? Çünkü eğer öyleyse hiç komik değil, çünkü lamba orada değildi!’ diye bana kızardı.”

Yaptıkları bununla da sınırlı kalmayan Noel Gallagher, 1996 yılında, şöhretlerinin zirvelerindeyken Be Here Now albümünün turnesinde, Surrey’deki The Farm’da verdikleri bir konserde “Çiftlik çok kalabalık olduğundan dolayı onu rahatsız etmek için sürekli dışarıdan sesler gelmiş gibi yapıp camdan bakardık ve o kadar sarhoştuk ki sonunda Liam’ı çiftlikteki koyunlarda kamera olduğuna ikna etmiştik.” dedi.

Kardeşine ettiği eziyetlerle de en az Britpop dönemindeki kadar başarılı olduğunu bizlere gösteren Noel Gallagher’ın, bu başarısını hepimizi mutlu edecek bir Oasis yeniden birleşmesinde de göstermesini umuyoruz.

İzlemeyi dört gözle beklediğimiz Oasis belgeseli Supersonic’in fragmanını da iliştirelim.