ANİMASYON DÜNYASINDA BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLDİ

ANİMASYON DÜNYASINDA BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLDİ


İki Buçuk Dakikada Hayattan Tiksinmek Mümkün


İki buçuk dakikada beyninizi yerinden sökecek video gelmiştir. Pazar günü cumhurbaşkanlığı seçimleri dahilinde başımızın büyük belası olmaya aday Uzun Adam için hazırlanan animasyonla hayattan soğumamanızın imkanı yok. Kravart isimli çok çok yaratıcı isimli ajansın elinden çıkma animasyonda hayatı binbir zorluklarla yaşamış Uzun Adam'ın başarı hikayesini izliyoruz.

 

Önce okul kapısı kapandı bıyıksız RTE'ye. Ama RTE bu; durur mu? Bu kapıyı açmasını bildi. Amatör kümede vasat bir futbolcu olarak hayatını sürdürecekken babası engel oldu. Başımıza sarılacak belanın temelleri de böylece atıldı. Evvela meşhur belediyecilik anlayışı ile karşımıza çıktı Uzun Adam. Ardından hep yaşamasını istediğimiz yere girdi. Ama maalesef çıktı…

 

Enflasyonu kendi imzasıyla yenen ilk başbakan oldu. İlkokul 1 terk İngilizce'siyle "Van minut" demek suretiyle kendini Dünya lideri sanmaya başladı. IMF'ye borçları da sıfırladı (Yersen), evdeki milyonları da sıfırladı. Koca ülkeyi, içinde yaşayan milyonları nefret dolu konuşmalarıyla bir güzel ayrıştırdı. Hepimizin ezbere bildiği, kimilerinin ise beyni yıkandığı için göremediği bu hikaye, Kravart isimli ajansın çalışmasıyla animasyon oldu. 

 

Gözlerinizinden akacak kan yüzünden hastaneye kaldırılmanız olası. Animasyon dünyasının kara lekesiyle baş başasınız…