KATE MOSS’UN SOL MEMESİNDEN ŞAMPANYA KADEHİ YAPTILAR

KATE MOSS’UN SOL MEMESİNDEN ŞAMPANYA KADEHİ YAPTILAR


Sadrazam Bu İşe çok Alindi


Son 20 sene içinde Vogue’a 34 kez kapak olan, İngiliz Vogue’un manevi çocuğu, festival modasının sözlükteki karşılığı, Topshop’un uzatmalı aşkı ve erkeklerin bir Orta Çağ mermer heykele çevirerek tapmak istedikleri top model Kate Moss, kadınların idolü, erkeklerin ise fantezisi.

 

İngiltere’nin medar-ı iftiharı Kate Moss’un tahtını bugüne kadar hiçbir sansasyon sallayamadı. En dibe indiğinde bile küllerinden doğan dişilik abidesi, merdiven dayadığı 40. yaşında dünyanın en pahalı şampanyalarından olan 1961 üretimi bir Dom Pérignon Vintage tadında.

 

 

Modelin moda sahnesindeki 25. yılını kutlamak isteyen Lonra’nın güzide restoranlarından ‘34’, Moss’un sol memesinden bir şampanya kadehi tasarladı. Tasarımın ardındaki isim Jane McAdam, ilhamını Marie Antoinette’in sol göğsünden şampanya kadehi yaratılmasından aldı.

 

Alt kısmında bir kalp eşliğinde Kate Moss’un imzası bulunan kadehe ve dolaylı olarak Moss’un sol göğsüne, Ekim ayından itibaren 34 restoranında, The Ivy’de, Daphne’s ve Scott’s’ta el atabilirsiniz.

 

Kate Moss’un sol göğsünden kup şampanya kadehinden sonra, Ryan Gosling’in penisinden flüt şampanya kadehi bekliyoruz.