SOSYAL MEDYADA ERTESİ GÜN PİŞMANLIKLARINA SON

SOSYAL MEDYADA ERTESİ GÜN PİŞMANLIKLARINA SON


Sobrr'da Olan Sobrr'da Kalir


Cumartesi gecesi ateşi ve sonsuz shot sonrasında Facebook, Instagram, Twitter, kısacası tüm sosyal medya hesaplarınız karda yürüyüp izinizi bıraktığınız tehlikeli mecralar haline gelebilir. Ertesi sabah uyandığınızda akşamdan kalma baş ağrınıza bir de sevgili dırdırı eklenebilir. Velhasıl, Vegas’ta olan her zaman Vegas’ta kalmayabilir.

 

Bekarlığa veda partisini Vegas’ta yapan eski LinkedIn mühendisi Bruce Yang, bunu en acı şekilde deneyimleyen insanlardan biri oldu. Çılgın bir Vegas gecesinin ardından ertesi sabahı mükellef bir kahvaltı etmek yerine kendisinin ve sağdıçlarının Facebook, WeChat ve WhatsApp’lerini temizleyerek geçiren Yang, sonunda Sobrr’ı yaratmaya karar verdi.

 

 

İlhamını ‘Carpe Diem’den alan Sobrr, yarını ve yapacaklarınızın sonucunu düşünmeden anı fütursuzca yaşamanızı sağlıyor. Size yakın kişilerden bir liste yaratan Sobrr, kafanız Empire State’ten daha yükseklerde uçarken paylaştığınız fotoğraf, yazdığınız mesaj ve eklediğiniz yeni kişileri 24 saat sonra siliyor. Pişman olmadığınıza karar verirseniz yeni arkadaşlarınızı baki kılabilmenizi de sağlayan Sobrr, arkanızı toplama konusunda annenizden sonraki en iyi şey olabilir.

 

Dijital anlamdaki ertesi gün hapı Sobrr ile herkese pişmanlıktan arınmış tasasız partiler dileriz.