CANLI KLASİK MÜZİK EŞLİĞİNDE TIRAŞ YAPAN BERBER

CANLI KLASİK MÜZİK EŞLİĞİNDE TIRAŞ YAPAN BERBER


Entel Berber Dedikleri… 


Bu berber şimdiye kadar karşılaştığımız berberlere pek benzemiyor. Saç tıraşı deneyimini canlı klasik müzikle birleştiren bir berberden bahsediyoruz. Anlaştığı konservatuar öğrencilerine her ay belirli günlerde dükkanında klasik müzik konseri verdiren erkek kuaförü müşterilerini hem rahatlamayı hem de ruhlarını okşamayı amaçlıyor. Anlaşılan o ki; ülkenin belki de en yaşanabilir şehri olan Eskişehir’de berberler bile standardı yüksek tutuyor.

 

 

Dükkanına gelen müşterilerine hali hazırda masaj da yaptığını söyleyen Faruk Yalçın, “Böylesi Eskişehir’de ilk defa uygulandı. Gelen müşterileri saç olarak, masaj olarak rahatlatıyoruz ama bir de ruhen rahatlamak için böyle bir şey yapalım dedik. Müşterilerimizden genellikle olumlu tepkiler alıyoruz. Müşterimizin hoşuna gidiyor.” diyor.

 

 

Dükkanda keman ve çello ile çalınan klasik müziğe müşterilerin tepkisi ise çok olumlu. “Pek tanımadığımız bir müzik türü, ancak burada sevmeye başladık” diyen müşteriler, çok memnun olduklarını her fırsatta dile getiriyorlar.