MÜJDE: KOKU YOK EDEN TUVALET GELDİ

MÜJDE: KOKU YOK EDEN TUVALET GELDİ


Karda Yürüyüp İzini Belli Etmemek


İnsanın en doğal ihtiyaçlarından olan tuvalet meselesi beş duyumuzdan olan koklamak ile birleşince ne yazık ki nahoş sonuçlara gebe olabiliyor. Ortak kullanım alanlarından biri olan tuvaletleri iş yerinizdeki çalışma arkadaşlarınızla, ailenizin üyeleriyle, eşiniz, sevgiliniz, ev arkadaşınız ve iş umumi tuvaletlere gelince sayısız yabancı ile paylaşıyorsunuz.

 

Öğle yemeğinde kuru fasülye yediğini gördüğünüz iş arkadaşınızdan sonra ya da yeni sevgilinizin evinde ilk yatıya kalışınızda tuvalete girmek maalesef hayatın en keyifli anları arasında yer almıyor. Tüm kanıtları Dexter edasıyla yok etmeye çalıştığınız kibrit, mum, tuvalet kokusu gibi araçlar ise çoğu zaman ya sonuçsuz kalıyor ya da durumu daha da kötü bir hale sokuyor.

 

 

İlhamını insanlara tasasız bir tuvalet keyfi sunmaktan alan Fresh Air Plus, problemin kaynağına iniyor ve tuvalete bağlanan plastik bir boruyla kötü kokuyu ortama yayılmasına fırsat vermeden dışarı atıyor.

 

80.000 doları hedefleyen bir Kickstarter projesi olan Fresh Air Plus’ın, yaratıcısı Adam’ın aklına tuvalette gelip gelmediğini merak ediyoruz.