RALPH LAUREN PODYUMUNDA HOLOGRAMLAR YÜRÜDÜ

RALPH LAUREN PODYUMUNDA HOLOGRAMLAR YÜRÜDÜ


Yeni Moda: Teknoloji


Mercedes Benz’in sponsorluğunda dünyanın en güzel şehirleriyle birlikte güzide İstanbul’umuzda da vuku bulan moda haftası, ölesiye çekişmelere de sahne oluyor. Markalar yalnızca en iyi tasarımı podyuma koymakla kalmayıp aynı zamanda en farklı sahne, en iyi şov, en havalı resepsiyonlar ve en özel promosyonlara da beyin patlatıp para akıtıyor.

 

Chanel geçtiğimiz sezonlarda süpermarketten atlı karıncaya kadar çeşitli podyumlar hazırlayıp şovuna soundtrack olarak en iyi isimlerin canlı performanslarına yer verirken, iki okul arkadaşı Carol Lim ve Humberto Leon’un 2002’de hayatlarımıza soktuğu şahane marka Opening Ceremony, moda haftasında misafirlerini Dominique Ansel’in donut ve kruvasan melezi cronut’ları ile sevindirdi. Charlotte Ronson, bu yılki New York moda haftası için davetiye seçimini şehrin şu sıralar en popüler pizzacısı olan Asellina ile anlaşarak yarattığı özel kutunun içinde VIP kişilere Margarita göndermekten yana kullandı.

 

 

Bu seneki şovlara yaratıcılık, estetik ve teknolojiyi harmanlayan Ralph Lauren damgasını vurdu. Amerika Açık Tenis Turnuvası için hayli önemli bir maç ile aynı güne denk gelen defilede etten kemikten modeller, hologram modellerle aynı podyumu paylaştı. Defilesi Central Park’taki Cherry Hill çimliğinde gerçekleşen Ralph Lauren, başlı başına sanat gibi olan mekanı teknolojinin görsel açıdan en estetik haliyle harmanladı.

 

Yaklaşan İstanbul Moda Haftası’nda biz nelerle karşılacağız, merakla bekliyoruz.