TEK PARÇA TAKIM KIYAFET DEVRİMİ

TEK PARÇA TAKIM KIYAFET DEVRİMİ


Ayri Ayri ütü İşkencesine Son


Yakışana tam yakışan, pespaye bir erkeği jantilikle ödüllendirebilen takım kıyafetler bereberinde pek çok sıkıntıyı da getirmiyor değil. Hangi gömlek ve kravatla kombinlenceği üzerine fazlasıyla vakit harcatabiliyor, kendisini göstermesi için ancak annelerimizin üstesinden gelebileceği bir ütü seansından geçmesi gerekebiliyor. Kumaşıydı, kesimiydi, kuru temizlemesiydi derken de kimi zaman illet ettirici bir tecrübe yaşatabiliyor. O yüzden pratik çözümler üretmenin tam yeri ve de tam zamanıdır.

 

 

San Franciscolu tasarımcı Jessie Herzog'un "Bir devrim" olarak tanımladığı takım kıyafet bu pratik çözümler arasında bir güneş gibi parlıyor. The Suitsy ismini verdiği takım kıyafet tasarımı ile karavat ve gömlek seçme aşaması tarihe karışıyor. Ayrı ayrı yıkamak gibi bir sorun da ortadan kalkıyor, ütü mesainiz ziyadesiyle kolaylaşıyor. Çünkü The Suitsy sadece tek parçadan oluşuyor. Bir elbiseymişçesine giyip çıkarabildiğiniz bu takım kıyafette tam takım gömlek ve kravat var. Hepsi de tek parça olacak şekilde dikilmiş.

 

 

Kumaş kalitesi ve kalıbın güzelliği konusunda ise denemeden karar veremiyoruz maalesef. Fikir aklınıza yattıysa daha detaylı bilgi için sizleri ŞURAYA alalım.